Vazgeçilmez Kadınlar Erkekleri İyileştirir | Motivasyon Atölyesi

Vazgeçilmez Kadınlar Erkekleri İyileştirir

Vazgeçilmez Kadınlar Erkekleri İyileştirir

Vazgeçilmez Kadınlar Erkekleri İyileştirir

Vazgeçilmez Kadınlar Erkekleri İyileştirir

Hayatta gerçek nedeni olan herkes bir şeylerden vazgeçebilir. Veya ortaya gerçek nedenler bırakan birinden çok kolay vazgeçilebilir. O yüzden vazgeçilmez kadın değil vazgeçilmez hiçbir şey yoktur. Yani herkesten ve her şeyden vazgeçilebilir. Peki o zaman neden başlık vazgeçilmez kadın, dediğinizi duyar gibiyim.

Çünkü anlatmak istediğim, her koşulda vazgeçilmez olmak değil. Bazen vazgeçmek ve vazgeçilir olmak olmamaktan daha iyi olabilir. Burada çok güzel bir anlam yatmaktadır.

Fridtjof Nansen der ki; ‘’Zoru başarırız, imkânsız ise biraz zaman alır’’.

İnsan olarak hayatta o kadar çok isteklerimiz var ve biz bu istekleri gerçekleştirebilmek için neleri feda etmiyoruz ki. Bazı isteklerimiz hemen olabilecek cinsten, bazıları zorlayınca mutlaka oluru olanlardan ve bazıları da adeta imkânsız. Fakat inancı tam olan, kendine güvenen insan için imkânsız diye bir kelime yoktur. İnsanın kendine inanması ve güvenmesi o kadar güzel bir şey ki, işte bu noktada imkânsız diye bir durum kalmıyor.

Vazgeçilmez kadın olmak faydalı bir ilaç gibi, doğal antioksidan gibi bünyeye iyi gelir. Çünkü bu kadınlara kapılan erkekler hayatlarında ki değişimi yaşar ve hiç gelişemedikleri kadar gelişirler. 15 yılı aşkın meslek hayatımda sayısız seans ve seminer programında binlerce insanla tanışma şansım oldu ve gördüğüm kadarıyla kadınlar biz erkeklerden daha çok kendilerine zaman ayırmakta,  gelişime açık halde hayatlarını sürdürmektedirler. Bu yazım da onlardan ilham alınarak yazılmıştır. O zaman başlayalım, kim bu vazgeçilmez kadınlar ve nasıl vazgeçilmez kadın olunur;

  1. Öncelikle kendinize güvenin.

Kim olduğunuzu, nereden geldiğinizi yani özünüzü iyi bilin ve yapabileceklerinizin sınırının olmadığını iyi bilin. Başkasının ekseni etrafında değil sizin de bir ekseniniz olduğunu unutmayın. Güneşe bakın, aya bakın ve yıldızlara, hepsinin kendine özgü yörüngeleri var. Sizin de kendinize göre bir yörüngeniz yani ekseniniz olsun.

  1. Doğal olun ve eğlenceyi kendi ritüelinize göre yaşayın.

Başkasının istediği gibi değil siz nasıl istiyorsanız öyle yaşayın. Hem zaten siz nasıl davranırsanız davranın giden zaten gidecek, kalan zaten kalacaktır. İyisi mi siz kendiniz olun.

  1. Gerçek bir dinleyici olun ve karşınızdakini derinlemesine dinlediğinizi hissettirin.

Erkekler bazen çocuk gibidir çoğunlukla onaylanmak ve güvenilme ihtiyacı duyarlar. Bununla birlikte ataerkil bir toplumdan geldiğimiz için genel olarak sevgi yoksunu olarak büyüdüklerinden sizden şefkat beklerler. Onları gerçekten dinlediğinizde ve onayladığınızda sizden iyisi yoktur onlar için.

  1. Gizemli bir yönünüz olsun.

Erkeklerin çoğunda Sherlock Holmes edası vardır ve bu yüzden gizem çözmeyi severler. Ve genellikle kendi ortamlarında kadınları çözdüğünü söylemeyi ve bununla övünmeyi severler.

  1. Başarabileceğinizden fazlası olduğunuzu bilin.

 Sahip olduğunuz içgüdüsel durumunuzdan dolayı başardıklarınız sizin için sadece işarettir. Çünkü sizde her zaman daha fazlası mutlaka vardır. Ve çoğu zaman erkekleri zor durumdan kurtaran bir süper kahraman gibi oluverirsiniz. Ee boşuna demiyorlar yuvayı dişi kuş yapar diye atalarımız.

  1. Sevecen olun ve sevginizi hissettirin.

Bir kadın erkeğe çıkma teklifi ettiğinde veya daha erkekten bir hamle gelmeden kadının onu sevdiğini söylemesi kadını zayıf veya basit gösterir diye bir algı var. Bu tamamen bulunduğunuz çevrenin uydurduğu bir hikâyeden başka bir şey değil. Sevginin dili, kültürü veya kuralı olmaz, insan sevdi mi bunun adı sadece ve sadece sevgi olur. O yüzden siz içinizden geldiği gibi sevin.

  1. Kısıtlamalardan uzak durun.

Çünkü kısıtlamalar sizi dürüstlükten uzaklaştırır. Kısıtlama olan yerde doğrular değil doğru olmasını arzuladığınız durumlar yaşanır. Herkesin kendisine göre bir özel hayatı olduğunu unutma! Kısıtlamalar onu sana bağlamak yerine senin ondan başka hiçbir şeyin olmadığı duygusunu getirir ve o zaten ne yapmak istiyorsa senden gizli yapar. Şeffaflık en güzelidir.

  1. Gülümsemelerin bol olsun. 

Bir kadını çekici yapan ve karşı tarafa geçen en büyük silahı gülümsemesidir. Ve her gülümsemenin kendine has güzelliği vardır. Buradan ruh eşini bulmak adlı yazımızdan örnekleme yapmak istiyorum. Ruh eşi neydi? Tamamlayan güzel bir gülümseme ile mutluluk saçan ve seni sana tamamlayan. Eğer sen neye tamamlanacağını biliyorsan gülümsemeni bol tut.

  1. Bakımlı ve çekici olmak senin için günlük su içmek gibidir.

Kadınların genel yaptığı hataların başında evde pijamaları ve dağınık takılmak ama dışarı çıkarken eşsiz hazırlanmak. Bunu yapmayın! Her iki durumda da bakımlı olmaktan bahsediyoruz. Zaten en önemlisi her durumda da doğal olmak.

  1. Kendine has özelliğini keşfet

Her insanın kendine has özelliği vardır ve sen de bunu keşfetmelisin. Çünkü senin bu özelliğin senin onun ruh eşin olduğunu keşfetmesine liderlik edecektir.

Burada sıraladığım maddeler dışında da eminim ki çok fazla özelliğin ve yeteneklerin vardır. Ben sadece sana kendini keşfetmende liderlik etmek istedim. Şimdi sen bu yola başladığında daha birçok şey fark etmeye başlayacak ve mükemmele olan yolculuğunda kendini keşfe çıkacaksın.

Kendi yolculuğunda keyifli ve bol kahkahalı bir yolculuk diliyorum sana ve eminim ki bir gün mutlaka bir yerlerde yolumuz tekrar kesişecektir.

Nail Turunç


Önerilen Eğitimler

Yaşam Koçluğu Eğitimi  NLP Practitioner EğitimiHipnoz Eğitimi

Paylaş